Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)

Het aantal Kookpunten dat je voor dit product ontvangt is 495
0 Beoordelingen
1.699,00
Prijs perĀ stuk
Verzendkosten ā‚¬Ā 35,00
Verwachte levertijd: Leverbaar op bestelling
Productvarianten: Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)
Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)
Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)
 • Ruim 750 Kiyoh reviews met score 9,3
 • Gratis verzending vanaf ā‚¬75,-
 • Fysieke winkel in centrum van Waalwijk
 • Gratis spaarprogramma voor geregistreerde klanten
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)De Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano) werd precies 10 jaar na de introductie van de eerste RVS oven van Alfa Pizza geïntroduceerd en was toen de meest compacte pizzaoven van Alfa. Klein in afmeting, maar groots in zijn prestaties. Daarnaast maakt de opvallende vormgeving en perfecte afwerking het een plaatje om te zien. Dankzij de gepatenteerde Alfa-deflector is er een geleidelijke warmte-afgifte en zorgt deze voor uitstekende prestaties. De opening van de Nano-oven is zo ontworpen om de warmte van de bakkamer te maximaliseren en om hierin ook de pizza makkelijker te kunnen draaien.

Schaft u de Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano) pizzaoven aan dan neemt u deze zonder problemen mee naar huis vanwege de compacte verpakking met een afmeting van 77x57x47 cm. Eenmaal thuisgekomen kan de Moderno 1 (Nano) in slechts vijf minuten in elkaar worden gezet door alleen de pootjes onder pizzaoven vast te draaien, het rookkanaal te plaatsen en daarop de schoorsteenkap. Laat het feest maar beginnen!

De standaard meegeleverde temperatuurmeter geeft een nauwkeurige aanduiding van de temperatuur in de pizzaoven en helpt met de bereidiing voor een super eindresultaat. De meegeleverde deur heeft een kijkgat zodat u zicht heeft op de bereiding van het gerecht ook wanneer de deur geplaatst is. De bakkamer is volledig gemaakt van versterkt roestvrij staal. De dubbele laag keramische vezelisolatie die ook in professionele ovens wordt gebruikt, houdt warmte goed vast en voorkomt tevens dat de buitenkant oververhit raakt. Om met deze Moderno 1 (Nano) te bakken heeft u gas nodig. Het verbruik ligt op ongeveer 1,43 kg per uur. De vierkante vuurstenen zijn bijna 3 cm dik die geleidelijk warmte opnemen, vasthouden en vervolgens afgeeft om een perfecte bereiding te garanderen. Het gewicht van deze oven bedraagt 50 kg en deze oven is zijn geheel in Italië geproduceerd.
Een minuut om het te monteren, een minuut om te koken! 

Wanneer je een makkelijk verplaatsbare pizzaoven zoekt en houtvuur is vanwege regelgeving niet toegestaan of je wilt de buren er niet mee tot last zijn, dan biedt deze Moderno 1 (Nano) gasoven uitkomst. De prestaties zijn hetzelfde dan van de houtgestookte uitvoering en komen overeen met professionele pizzaovens. Indien u de Moderno 1 (Nano) gasoven op een vaste plek plaatst dan kunt u de uitvoering nemen welke geschikt is voor aardgas. Hiervoor dient dan wel de benodigde leiding worden aangelegd (wij adviseren om dit door een installateur te laten uitvoeren).
 

Kenmerken Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)

 

 • Afmetingen (B x D x H): 73 x 55 x 105 cm
 • Afmeting steenvloer (B x D): 60 x 40 cm
 • Opwarmtijd: 10 minuten
 • Pizza capaciteit: 1 stuk
 • Pizza aantal: 3 per kwartier
 • Broodcapaciteit: 1 kg
 • Brandstof: propaangas/LPG (of aardgas alleen op aanvraag)
 • Vermogen: 8 kW
 • Maximum temperatuur: 500°C
 • Schoorsteen diameter: 13 cm
 • Breedte opening oven: 44 cm
 • Gewicht: 54 kg

De Moderno 1 (Nano) is ook leverbaar in een houtgestookte uitvoering.
Wilt u de Moderno 1 (Nano) op aardgas aansluiten dan is dat mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
Tevens is een passend onderstel los te bestellen.

Speciaal bij aanschaf van de Alfa Pizza oven! Kiest u voor de aanschaf van een Alfa Pizza oven uit de Ovenwinkel dan krijgt u uitleg en tips van onze gecertificeerde pizzabakker Rob Kamp hoe u zelf de lekkerste pizza's kunt bakken. Hij geeft uitgebreid uitleg over de fijne kneepjes én kneedjes van het pizza's maken waar u ook écht iets aan heeft. Ook indien u later vragen heeft dan kunt u deze altijd aan hem stellen. 

AFHALEN of BEZORGEN
U kunt deze pizza oven op een afgesproken tijdstip bij ons komen ophalen. Kies in de winkelwagen voor "Afhalen in de Ovenwinkel".
Vervolgens kunt u een voorkeursdatum en een tijdstip opgeven, wij zullen contact met u opnemen om deze afspraak te bevestigen.
Wilt u dat wij het komen bezorgen dan is dat binnen een straal van 35 km mogelijk buiten de openingstijden van de winkel om.
Buiten een straal van 35 km kan de pizza oven door een professionele vervoerder worden bezorgd. Hieraan zijn kosten verbonden.
Heeft u hierover vragen, neem dan vooraf contact met ons op.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: FXONE-GRAM

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ovenwinkel.com 0416 440 350 Whatsapp icon Whatsapp

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)
Laat een review achter
Versturen
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: