nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
IRONATE Pizza pan
€ 139,95 Per stuk

IRONATE Pizza pan


Ben je klaar voor pizza zonder oven revolutie?

Met IRONATE wordt koken opnieuw uitgevonden. Voortaan hoef je je oven niet meer 30 minuten voor te verwarmen. Met IRONATE bak je binnen 10 minuten de perfecte pizzabodem op extreem hoge temperaturen. Het werkt op bijna alle hittebronnen zoals een fornuis, een gasbrander of boven de grill of houtvuur van een driepoot. De IRONATE is geschikt voor alle soorten pizza's of je deze nu zelf vers maakt of kiest voor een kant-en-klare diepvries pizza.

Geen oven nodig
Je maakt een perfecte, knapperige bodem op het fornuis, boven een gasbrander of een houtvuur. Opwarmen duurt slechts enkele minuten. Je bespaart tijd, energie en je hele huis wordt niet onnodig meeverwarmd. 

Van 0 naar 3 minuten
U bakt nu de perfecte, krokante pizza van begin tot eetklaar in slechts 3 minuten! IRONATE is zo ontworpen dat deze zoveel mogelijk energie in uw pizza overbrengt als professionele steenovens, waardoor de kooktijd tot slechts enkele minuten beperkt blijft. 

Maak indruk op uw vrienden met deze pizzabodem
Met temperaturen ruim boven 400ªC bak je in slechts enkele minuten de perfecte pizza! Jouw pizza krijgt niet de tijd om uit te drogen en blijft heerlijk smeuïg in het midden met toch een krokante rand zoals een goede pizzeria ze bakt.

Eigen gemaakt of diepvries
Een eigen gemaakte pizza met mozzarella, basilicum uit eigen tuin en versgemaakt pizzadeeg, of simpelweg een doodnormale diepvriespizza van de supermarkt. Het maakt de IRONATE niks uit, deze haalt gewoon het beste uit iedere pizza naar boven!

Praktisch onverwoestbaar
Gemaakt van degelijk staal en ontworpen dat deze voor generaties lang meegaat. Breng nu slechts een beetje plantaardige olie aan en je bent klaar voor de rest van uw leven. Het is een natuurlijk, antikleef en goed voor je gezondheid.

Niet alleen pizza
Het is geen pan, maar je kunt er net zo goed mee koken als ware het een echte pan, wellicht zelfs beter. Bak een biefstuk, een heerlijke omelet of stukjes aardappelen. De superieure hitte eigenschappen van IRONATE haalt de beste chef in jezelf naar boven!

Geen keuken nodig
U heeft geen reguliere oven meer nodig. De IRONATE kan op bijna iedere hittebron worden gebruikt zowel binnen, als buiten. Altijd al heerlijke pizza's willen bakken terwijl je aan het kamperen bent? Dat kan nu.

Houtovens worden heet, tot wel 400ªC
Om de lekkerste pizza's te bereiden heb je hoge temperaturen nodig. De beste traditionele pizzeria's gebruiken daarvoor hout- of gasgestookte of speciale electrische steenovens die zeer hoge temperaturen bereiken. Alleen zo krijg je pizzabodems met een krokante buitenkant, maar zonder dat deze tijd hebben om uit te drogen. Normale ovens thuis halen een temperatuur van maximaal 250ªC en daar hebben ze ook nog eens veel tijd voor nodig. Maar zelfs dan is het eindresultaat nooit wat je er van verwacht had.

Gemaakt van speciaal staal
Dit speciale staal heeft dezelfde eigenschappen als de vloer van een pizza steenoven. Je hoeft ook niet minimaal een half uur te wachten voordat je oven voorverwarmd is wat een verspilling van energie is. De deksel is zo ontworpen dat deze snel de energie van de hittebron opneemt en de intense hitte uitstraalt naar de bodem en ingrediënten zodat de pizza in 3 minuten gelijkmatig gaar wordt.

IRONATE pizza pan is een nieuw kook innovatie met zeer veel mogelijkheden


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.