Woodson firestarter "Coox edition" doos van 6 stuks

Woodson firestarter "Coox edition" doos van 6 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Woodson firestarter doos van 6 stuks om veilig uw vuur van uw houtoven, vuurschaal, houtkachel, openhaard en barbecue mee te ontsteken. 100 % ecologisch en zeer eenvoudig in gebruik.

Artikelnummer

WOODSFS6 

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Direct leverbaar

€ 4,95

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Woodson firestarter "Coox edition" doos van 6 stuks
 

Steek het vuur voor uw barbecue, openhaard, vuurschaal of houtoven eenvoudig, snel, maar vooral veilig aan met de fire starter van Woodson. Hiermee is het niet nodig om papier of een onveilige licht ontvlambare brandbare vloeistof zoals bijvoorbeeld spiritus te gebruiken. Het aantal ongelukken met zeer ernstige brandwonden welke veroorzaakt worden door gebruik van brandbare vloeistoffen bedraagt vele tientallen per jaar (Bron: Nederlandse Brandwonden Stichting). Opvallend hierbij is dat het aantal ongelukken in deze categorie weer toeneemt. Om die reden adviseert de Brandwondenstichting om aanmaakblokjes te gebruiken voor het aansteken van een vuurtje. Meer informatie hierover vindt u hier.


Woodson fire starter de juiste keuze!

Door een slimme samenstelling van de juiste materialen is de Woodson firestarter een revolutionair nieuw product om een vuur te maken. Het is het meest ecologische aanmaakproduct op de markt zonder schadelijke stoffen, gemaakt van 100% houtafval, 100% hergebruikt karton, zaagsel en plantaardige lijm. Het is een uiterst eenvoudig, effectief en uniek product. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor gemak bij het aansteken van barbecue, openhaard, vuurschaal of houtoven. Door het slimme ontwerp werkt de Woodson fire starter als een mini schoorsteen waarbij de warme lucht automatisch naar boven wordt getrokken. Hierdoor heeft u binnen 5 minuten uw vuur ontstoken. De Woodson fire starter wordt inclusief lucifers geleverd. 

Wanneer u de Woodson fire starter voor het eerst gebruikt, vraagt u zich direct verwonderd af hoe u uw vuur tot dan toe heeft ontstoken. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 4,95

4

€ 19,80  € 19,00

8

€ 39,60  € 36,40

12

€ 59,40  € 51,00

24

€ 118,80  € 96,00

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn nodig voor een goede verwerking.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 350
  • Whatsapp +31 (0)622 799 209
  • E-mail info@ovenwinkel.com
Volg ons op social media: