nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
Boska Fondue pan zwart
€ 49,95 Per stuk
-13%
Boska Outdoor Fondue set
Boska Outdoor Fondue set
€ 47,95 Per stuk € 54,95 Per stuk

Wij van de Ovenwinkel houden van kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit in combinatie met vormgeving. Met dit in gedachte stellen wij ons assortiment samen en selecteren we de juiste merken geleverd door de beste leveranciers. Dit geldt zeker ook voor de keuze van het oer Hollandse merk Boska. 

Al meer dan 100 jaar is Boska producent van Cheesewares. Van kaasschaven voor de consument tot kaassnijders en toonbankinriching voor de professionele gebruiker. Het assortiment bestaat o.a. uit kaasmessen, kaasschaven, kaasraspen, kaasfondues, kaaskrullers en nog veel meer.

Hieruit selecteren wij met veel plezier de artikelen die mooi aansluiten op de artikelen zoals deze al in de Ovenwinkel worden aangeboden. Bent u op zoek naar een product van Boska welke hier niet getoond wordt, neem dan gerust contact met ons op.


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.