nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Vuurschaal


Een vuurschaal is niet alleen een goede basis om op houtvuur te gaan koken, maar ook de ideale sfeermaker wanneer je het gebruikt voor een kampvuur onder de sterrenhemel. Daarnaast is een vuurschaal een stabiele basis om hierop te koken met behulp van Dutch ovens, skillets of andere pannen. Het voordeel is dat het vuur dan niet direct in contact komt met de grond. Houd er wel rekening mee dat het onder de vuurschaal zo warm kan worden dat brandbare ondergronden zoals gras of houten vlonders kunnen verbranden. Een stenen onderlaag wordt dan ook aanbevolen. Uiteraard bepaalt de hoogte waarop de vuurschaal zich bevindt hoe groot dit gevaar is. 

Wij leveren diverse vuurschalen van de merken Bon-fire en Petromax. De eerste levert vuurschalen met grotere diameters tot wel 1 meter. Waarbij Petromax ook vuurschalen heeft welke tevens als bakplaat te gebruiken zijn. Op de volgende foto ziet u de FS48 vuurschaal in gebruik als bakplaat. 


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.