Betalen in de Ovenwinkel

Betalen
 
Bij Ovenwinkel.com betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die Thuiswinkel.org aan de betaalomgevingen stelt.
 
Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:

 • Contant
  Directe betaling alleen i.c.m. afhalen en is kosteloos
 • Ideal 
  Directe betaling tbv klanten in Nederland en het is kosteloos
 • Bancontact 
  Directe betaling tbv klanten in België en het is kosteloos
 • Paypal
  Directe betaling tbv klanten in binnen- en buitenland en is kosteloos
 • Bankoverboeking (SEPA)
  indirecte betaling tbv klanten in Nederland en België en is kosteloos
 • KBC/CBC betaalknop
  Directe betaling tbv klanten van KBC en CBC en is kostenloos
 • Belfius Pay Button
  Directe betaling tbv klanten van Belfius en is kostenloos
 • Apple Pay
  Directe betaling tbv klanten internationaal die gebruikmaken van de Apple Wallet op een Apple product en is kostenloos
 • Kaart (Creditcard)
  Directe betaling wereldwijd middels diverse creditcards en is kostenloos
 • Klarna Achteraf betalen
  Indirecte betaling en is niet kostenloos
  Klarna Achteraf betalen kan voor klanten uit Oostenrijk, Finland, Frankrijk, België, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Spanje, Portugal, Italië.
 • Klarna Sofort Banking
  Directe betaling voor Europese klanten en is kostenloos
 • Giropay
  Directe betaling voor Duitse klanten en is kostenloos
 • Klarna in 3 delen
  Indirecte betaling en is kostenloos
  Klarna Gespreid in 3 delen kan voor klanten uit Oostenrijk, Finland, Duitsland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken.
 • Cadeaukaart
  Indirecte betaling voor Nederlandse klanten en is kostenloos
 • Billie (zakelijke klanten)
  Indirecte betaling en is kostenloos
 • iDeal in3
  Indirecte betaling en is kostenloos
 • NOTYD (zakelijke klanten)
  Indirecte betaling en is kostenloos

Bevestiging van betaling / vrijgave per email
 
Nadat we uw betaling hebben ontvangen ontvangt u hiervan een afzonderlijke bevestiging per email.
 

Uitleg over de betaalmethoden

Contant
Contante betaling is alleen mogeljk bij het afhalen van een bestelling. Dit is beperkt mogelijk waarvoor een afspraak gemaakt dient te worden. Informeer altijd vooraf of het bestelde artikel voor afhalen beschikbaar is.
iDeal

iDeal is de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode voor internet in Nederland. U betaalt direct via uw persoonlijke en vertrouwde bankomgeving.
 
Bancontact
Onze Belgische klanten kunnen met een Mister Cash kaart betalen in onze shop. Het te betalen bedrag wordt van uw debitcard afgeschreven. Let erop dat u het 17-cijferig kaartnummer ingeeft zonder spaties te gebruiken en dat het kaartnummer niet gelijk is aan de 'Card id' welke onder op de kaart wordt vermeld.

Paypal
Voor (internationale) klanten die beschikken over een bankrekening op Paypal, kunnen daarmee veilig betalen. Bij het afrekenen middels Paypal wordt u automatisch naar de Paypal login scherm verwezen. Volg nu de instructies op de Paypal site en na een juiste betaling wordt u automatisch naar onze site terugverwezen. 

Bankoverboeking (SEPA)
Bestel eerst uw product en maak het totaalbedrag over door middel van een directe overboeking vanaf uw eigen bankrekening. Wij versturen het product nadat wij de bevestiging hebben ontvangen dat de betaling heeft plaatsgevonden. De levertijd zal hierdoor worden vertraagd.  

KBC/CBC betaalknop
Wanneer u voor de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteert u  vervolgens uw eigen bank: KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor uw bestelling direct verwerkt zal worden.

Belfius Pay Button
Bij een betaling via de Belfius Pay Button kunt u de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt u een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat uitbetaling gegarandeerd is.
 

Apple Pay
Ons systeem detecteert automatisch of u betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID.


Creditcard
Wij accepteren betaling via de volgende creditcards: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Wanneer u voor betaling middels creditcard kiest hoeft u alleen uw kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.

Klarna Achteraf betalen of Gespreid in 3 delen
U kiest in het bestelproces voor ‘Klarna: Achteraf betalen’ als betaalmethode. Vervolgens vult u uw gegevens in en voltooit u de bestelling. Bij de eerste bestelling dient u als nieuwe klant een Klarna-account aan te maken, waar u uw naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Voor elke terugkerende bestelling hoeft u alleen uw e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in te vullen. Na voltooiing van de bestelling krijgt u een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in uw Klarna-account. U betaalt op de manier van uw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app. Uw bestelling wordt door direct verwerkt tenzij Klarna uw betaling niet heeft geauthoriseerd. U kunt gebruikmaken van deze betaalmethodes tot een bestelwaarde van € 2.500,-. 

Klarna Sofort Banking
Wanneer u als klant kiest om via SOFORT Banking te betalen, dan wordt u  doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u uw  land van herkomst en uw bank. U logt in met de gegevens die u ook gebruikt voor uw  eigen online bankomgeving en u krijgt een overzicht van uw rekeningen te zien. Daarna kiest u vanuit welke rekening u de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, worden u teruggestuurd naar de website. Na een succesvolle betaling wordt uw bestelling verwerkt.

Giropay
Wanneer u ervoor kiest om via Giropay te betalen, verloopt de betaling als volgt. U selecteert uw bank in de lijst met deelnemende banken. Na het selecteren van de bank, logt u in op de omgeving van het internetbankieren. In de omgeving van het internetbankieren bekijkt u de vooraf ingevulde betalingsgegevens. Indien alle informatie correct is, geeft u toestemming voor de betaling. Na autorisatie ontvangt u een bevestiging en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Klarna in 3 delen
U kiest in het bestelproces voor 'Klarna: Gespreid in 3 delen' als betaalmethode. Vervolgens vult u uw gegevens in en voltooit u de bestelling. Bij de eerste bestelling dient u als nieuwe klant een Klarna-account aan te maken, waar u uw naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Voor elke terugkerende bestelling hoeft u alleen uw e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in te vullen. Na voltooiing van de bestelling krijgt u een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in uw Klarna-account. U betaalt op de manier van uw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app. Uw bestelling wordt door direct verwerkt tenzij Klarna uw betaling niet heeft geauthoriseerd. U kunt gebruikmaken van deze betaalmethodes tot een bestelwaarde van € 2.500,-. 

Cadeaukaarten
Bij ons kan je met de volgende bekende cadeaukaarten Huis & Tuin Cadeau, VVV Cadeaukaart en de Winkelcheque betalen. Kies hiervoor op de betaalpagina voor "Cadeaukaart" als betaalmethode en selecteer de cadeaukaart welke je wilt gebruiken. Is het te betalen bedrag hoger dan de waarde van je cadeaukaart dan kan je het resterende bedrag aanvullend afrekenen. Wanneer het totale bedrag betaald is wordt je bestelling in behandeling genomen.

Billie
Is een "Koop nu, betaal later" betaalmethode voor de B2B markt en is alleen beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zweden met een betaaltermijn van max. 30 dagen. Wanneer je als zakelijke klant voor deze betaalmethode kiest dan dien je een aantal standaardgegevens in terwijl gelijktijdig een kredietcontrole wordt uitgevoerd. Wanneer de bestelling is afgerond krijg je als klant een popup te zien van de goedgekeurde transactie. Na verzending van je bestelling ontvang je automatisch de factuur welke dan binnen 30 dagen betaald dient te worden. Voor meer informatie over deze betaalmethode ga dan naar de Billie website.

iDeal in3
Deze betaalmethode is voorlopig alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Met iDeal in3 kan je als klant in 3 rentevrije termijnen betalen verspreid over een periode van 60 dagen. Je gebruikt hiervoor iDeal als betaalmethode om nu een aankoop te doen en deze later te betalen. Voor meer informatie over iDeal in3 klik dan HIER

NOTYD
Met deze "Koop nu, betaal later" betaaloptie kunnen zakelijke klanten uit zowel Nederland, als België een bestelling plaatsen met een betaaltermijn van 30 dagen. Let op dat je dan bij de klantgegevens bij type klant kiest voor "zakelijke klant" en vul tevens een KVK nummer en een BTW nummer in. Het BTW nummer is voor een zakelijke klant uit België van belang omdat deze automatisch wordt geverifieerd. Indien akkoord bevonden wordt de BTW van de bestelling automatisch verlegd op de factuur waarmee het te betalen factuurbedrag juist is. 

Indien u voor afleveroptie Afhalen kiest, dan kunt u op verschillende wijzen afrekenen. Als betaalmethode heeft u nu de keuze uit: iDeal, Bancontact, Paypal, Visa, Bankoverboeking of contant. In het laatste geval kan dit met contant geld of u ontvangt van ons een betaalverzoek waarmee u via de betaalapp van uw bank op uw mobiele telefoon kunt betalen. 

Mislukte betalingen

Het kan onverhoopt voorkomen dat uw betaling niet lukt. U heeft bijvoorbeeld uw Reader van de bank niet bij de hand, u bent uw PIN-code vergeten. Ook kan het voorkomen dat er een storing is bij het iDeal systeem van een bepaalde bank. Uw bestelling zal dan niet in behandeling worden genomen. Wij stellen u hier per email van op de hoogte. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling is voldaan.
 
Bestelling annuleren

Als u de betaling al hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice via info@ovenwinkel.com, whatsapp met 06-25 20 98 98 of bel met 0416-440350 (bereikbaar op werkdagen van 9 – 17u). Wij streven ernaar om het geld binnen 2 werkdagen terug te storten.
 
Prijzen inclusief BTW

De prijzen bij Ovenwinkel.com zijn inclusief de BTW. Het BTW percentage en bedrag wordt apart op de factuur vermeld.
 
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: