Betalen in de Ovenwinkel

Betalen
 
Bij Ovenwinkel.com betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die Thuiswinkel.org aan de betaalomgevingen stelt.
 
Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:
 • Vooraf overmaken (indirecte betaling tbv klanten in Nederland en België en is kosteloos)
 • Rembours
 • Bankoverboeking (indirecte betaling tbv klanten in Nederland en België en is kosteloos)
 • Afterpay (achteraf betalen voor Nederlandse en Belgische klanten - niet kosteloos)
 • Ideal (directe betaling tbv klanten in Nederland en het is kosteloos)
 • Bancontact / Mistercash (directe betaling tbv klanten in België en is kosteloos)
 • Paypal (directe betaling tbv klanten in binnen- en buitenland en is niet kosteloos)
Bevestiging van betaling / vrijgave per email
 
Nadat we uw betaling hebben ontvangen ontvangt u hiervan een afzonderlijke bevestiging per email.
 
Uitleg over de betaalmethoden

Vooraf overmaken
Bestel eerst uw product en maak het totaalbedrag over door middel van een directe overboeking vanaf uw eigen bankrekening. Wij versturen het product nadat wij de bevestiging hebben ontvangen dat de betaling heeft plaatsgevonden. De levertijd zal hierdoor worden vertraagd. 

Rembours
U kunt ervoor kiezen om pas te betalen bij aflevering aan de koerier. Ovenwinkel  berekent voor bestellingen onder rembours € 10,- betaalkosten door. Deze kosten worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' hebt gekozen. Let bij rembours leveringen op het volgende:
 • Zorg ervoor dat u contant en gepast betaalt; pinnen of met creditcard betalen is niet mogelijk.
 • Als u niet thuis bent, wordt het pakket tot 3 keer opnieuw aangeboden. Lukt het dan nog niet het pakket af te leveren, dan wordt het pakket retour afzender gestuurd. Wij maken dan een nieuwe afleverafspraak.
 • Rembours gaat tot een maximum bedrag van 1.500,- euro per zending.
 • Remboursbestellingen worden alleen op werkdagen bezorgd, dus niet op zaterdag en zondag. 

Bankoverboeking
U kunt ook kiezen om het totale bestelbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) naar ons over te maken op bankrekening IBAN NL49RABO0156789973 t.n.v. Rokatrade onder vermelding van het bestelnummer en de besteldatum. Pas na controle of het bedrag is bijgeschreven zal uw bestelling in behandeling worden genomen en verstuurd. Hierdoor zal de levertijd langer zijn dan wij u vooraf hebben geïnformeerd.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.ovenwinkel.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. We brengen voor betaling middels Afterpay 5% betaalkosten in rekening.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.ovenwinkel.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. We brengen voor betaling middels Afterpay 5% betaalkosten in rekening.

iDeal

iDeal is de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode voor internet in Nederland. U betaalt direct via uw persoonlijke en vertrouwde bankomgeving.
 
Mister Cash
Onze Belgische klanten kunnen met een Mister Cash kaart betalen in onze shop. Het te betalen bedrag wordt van uw debitcard afgeschreven. Let erop dat u het 17-cijferig kaartnummer ingeeft zonder spaties te gebruiken en dat het kaartnummer niet gelijk is aan de 'Card id' welke onder op de kaart wordt vermeld.

Paypal
Voor (internationale) klanten die beschikken over een bankrekening op Paypal, kunnen daarmee veilig betalen. Bij het afrekenen middels Paypal wordt je automatisch naar de Paypal login scherm verwezen. Volg nu de instructies op de Paypal site en na een juiste betaling word je automatisch naar onze site terugverwezen. 

Indien u voor afleveroptie Ophalen kiest, dan word een extra betaalmethode "Ophalen, betalen bij ontvangst (geen verzendkosten)" als keuze toegevoegd. Als betaalmethode heeft u nu de keuze uit: Vooraf overmaken, Ophalen, betalen bij ontvangst, iDeal en BC/MC. Kiest u voor "Ophalen, betalen bij ontvangst", dan kunt  u bij ophalen van uw bestelling contant, per pin of met de mobiele telefoon betalen. 

Mislukte betalingen

Het kan onverhoopt voorkomen dat uw betaling niet lukt. U heeft bijvoorbeeld uw Reader van de bank niet bij de hand, u bent uw PIN-code vergeten. Ook kan het voorkomen dat er een storing is bij het iDeal systeem van een bepaalde bank. Uw bestelling zal dan niet in behandeling worden genomen. Wij stellen u hier per email van op de hoogte. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling is voldaan.
 
Bestelling annuleren

Als u de betaling al hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice via info@ovenwinkel.com of bel met 0416 440 350 (bereikbaar op werkdagen van 9 – 18u). Wij streven ernaar om het geld binnen 2 werkdagen terug te storten.
 
Prijzen inclusief BTW
De prijzen bij Ovenwinkel.com zijn inclusief de BTW. Het BTW percentage en bedrag wordt apart op de factuur vermeld.
 


| Meer

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

 • Telefoon +31 (0)416 440 350
 • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
 • E-mail info@ovenwinkel.com
Volg ons op social media: