nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 2  

   1  2  Garcima pannen

De oorsprong van deze Spaanse fabrikant van metaal kookgerei dateert terug tot 1920 toen Dhr. Antonio Garcia Montoro zelf landbouwgereedschappen van staal ging maken. Daarna werd het vakmanschap voortgezet door de volgende generatie die begonnen met het produceren van metalen gereedschappen. In de navolgende jaren werd de productie verder uitgebreid en werd door Antonio Garcia Campos, de nieuwe 20-jarige directeur, begonnen met het opzetten van een verkoop netwerk en de eerste internationale verkopen. Ook werd in deze jaren de eerste catalogus gedrukt. In de jaren 70 vond de verhuizing naar wederom een nieuwe, grotere lokatie plaats vanwege de moderne machines die te groot zijn voor de oude lokatie. In 1979 werd door Antonio Garcia Campos het bedrijf Garcima S.L. opgericht welke zich presenteerde als de eerste fabrikant van paella pannen en gasbranders in Spanje. Het bedrijf werd in 1990 voortgezet door de vierde generatie in de personen van Mevr. Nieves en Dhr. Antonio Garcia Martinez met een duidelijke focus op het vergroten van de export. 

In 1992 behaalde Garcima een notering in de Guiness book of records door met een zelf gefabriceerde paella pan met een diameter van 20m meer dan 100.000 porties pealla te maken op 8 maart 1992 in Valencia. 


Garcima internationaal toonaangevend

Sindsdien is heeft Garcima haar productaanbod verder uitgebreid en worden de producten wereldwijd verkocht aan tevreden gebruikers, zowel professioneel, als thuiskoks. Door deelname aan internationale beurzen wordt het klantenbestand steeds verder uitgebreid. De passie en vakmanschap van de oorspronkelijke oprichter, Dhr. Antonio Garcia Montoro, is vandaag de dag nog steeds voelbaar en zichtbaar in de fabriek. Het is vandaag de dag nog steeds een echt familiebedrijf waarbij de relatie met klanten, leveranciers en eigen personeel voorop staat. Vanuit een huisje in een klein dorp naar een internationaal operende fabriek waar kunst, technologie en traditie worden samengesmeed tot hoogwaardige producten. 

Vandaag de dag is Garcima S.L. tot de nummer 1 paella pan fabrikant in de wereld. Daarnaast levert Garcima hoogwaardige bakpannen voor vele doeleinden geschikt voor alle internationale keukens. 


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.