nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Pannen voor in de oven


Het aanbod van pannen is enorm en hoe vindt u in dit grote aanbod de juiste pan. Belangrijkste criteria voor de juiste keuze zijn wat wilt u gaan bereiden en welke hittebron heeft u tot uw beschikking. Voor speciale gerechten zijn speciale pannen te verkrijgen, maar er zijn juist ook veelzijdige pannen voor verschillende bereidingen. Wilt u iets bakken op hoog vuur dan is een koekenpan een geschikte pan. Wilt u echter een heerlijk stoofgerecht gaan bereiden dan is een braadpan de juiste keuze. Maar daarnaast zijn er nog hapjespannen, soeppannen, grillpannen, wokpannen en nog veel meer.
 
 

Pannen geschikt voor de oven

 
De belangrijkste selectiecriteria voor ons is dat de pan geschikt dient te zijn voor gebruik in een (hout)oven. Hiervoor dienen pannen gefabriceerd te zijn van duurzame en hittebestendige materialen zoals gietijzer en plaatstaal. Voordeel van deze materialen is dat ze over goede bakeigenschappen beschikken en zeer lang meegaan mits goed onderhouden. Daarnaast vormen deze materialen bij gebruik een natuurlijke anti aanbak laag. Wij zijn zelf geen voorstander van chemische stoffen welke voor anti aanbak lagen gebruikt worden. Ook zult u bij ons geen pannen vinden met kunststof handgrepen of knoppen. Tenzij deze los gekoppeld kunnen worden. Omdat pannen in de (hout)oven ook aan de buitenzijde extreem warm worden is het zaak om uzelf niet aan de pan te verbranden. Daarom bevelen wij van de Ovenwinkel aan om goede handschoenen of ovenwanten te gebruiken. Ook hiervoor vindt u bij ons in de webshop diverse mogelijkheden van de beste materialen.
 

Voorbeelden van door ons geselecteerde pannen

 
In de Ovenwinkel treft u onder andere een wok van Bakmeester Claes aan. Deze is gemaakt van duurzaam blauwstaal. Ook Bon-fire heeft nu een mooie pannenset geleverd in een houten kist. Deze pannen zijn ook uitermate geschikt voor gebruik boven open vuur. Garcima levert Lyonnaise pannen in twee modellen van professionele kwaliteit voor een hele schappelijke prijs. U heeft de keuze uit een laag en een hoog model in vier verschillende diameters. Een goed voorbeeld van pannen voor verschillende gerechten is de serie van Sürel. Zij leveren verschillende gietijzeren pannen welke geschikt zijn voor verschillende hittebronnen. Deze pannen zijn leverbaar in twee kleuren: rood en matzwart. 

Zoekt u de juiste pannen voor in de (hout)oven dan bent u bij de Ovenwinkel op het juiste adres.


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.