nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
-29%
Surel Grillpan rond 28cm mat zwart
Surel Grillpan rond 28cm mat zwart
€ 48,95 Per stuk € 68,95 Per stuk
-29%
Surel Grillpan rond 28cm rood
Surel Grillpan rond 28cm rood
€ 48,95 Per stuk € 68,95 Per stuk
-29%
Surel Grillpan vierkant 25 x 25cm mat zwart
Surel Grillpan vierkant 25 x 25cm mat zwart
€ 48,95 Per stuk € 68,95 Per stuk

Grillpannen voor puur kookplezier!


Met de grillpan krijgt u het kenmerkende lijntjes of raster patroon op uw stukje vlees, vis, groente of brood. Het grillen van deze producten is gezonder dan het bakken in een koekenpan, omdat je weinig olie of boter hoeft te gebruiken. Grillpannen zijn over het algemeen zwaarder uitgevoerd en kunnen zo extra heet worden. Zo hoef je de ingrediënten maar kort te bakken en blijven deze extra sappig, Door de ribbels in de grillpan ontstaan de kenmerkende strepen in het vlees, vis of groenten gegrild welke veroorzaakt worden door de zogenoemde Maillard reactie. Dit is het bruinen van voedingsmiddelen tijdens het bakken en grillen als gevolg van de chemische reacties onder invloed van warmte. Naast de verandering van kleur, geeft het ook een andere smaak aan het gerecht. Ook kan het overtollige vet door de ribbels makkelijk weglopen zonder dat deze verder in het gerecht trekt. Over het algemeen hebben grillpannen een hoge rand om het overtollige vet tegen te houden en om spatten te voorkomen. Vaak hebben ze ook schenktuitjes waardoor je een eventuele jus makkelijk zonder te knoeien over het vlees, vis of groente kunt schenken.
 

Schoonmaken van de grillpan


Een grillpan is gemakkelijk schoon te maken. Overgebleven vetresten kunnen gemakkelijk met keukenpapier of een oude doek worden verwijderd. De grillpan zelf kan daarna in warm water met een beetje zeepsop worden schoongespoeld. Droog de grillpan na het schoonmaken goed af voordat je deze opbergt. Op deze manier ga je nog jarenlang plezier aan je grillpan beleven.
 

Grillpannen voor in de oven of op andere hittebronnen voor puur kookplezier!


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.