nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Alfa Pizza 4 Pizze houtoven
€ 3.870,00 Per stuk
Alfa Pizza 5 Minuti houtoven
€ 2.495,00 Per stuk
Alfa Pizza Allegro pizza oven
€ 5.565,00 Per stuk
-16%
Alfa Pizza Ciao M houtoven
Alfa Pizza Ciao M houtoven
€ 1.675,00 Per stuk € 1.995,00 Per stuk
Alfa pizza schep set 90
€ 275,00 Per set
Alfa Pizza TOTO grill oven
€ 5.995,00 Per stuk

Alfa Pizza biedt u 35 jaar Italiaans vakmanschap en kook innovatie

 

Alfa Pizza produceert de mooiste en best presterende RVS ovens op de huidige markt. Alle producten van Alfa Pizza kenmerken zich door een stijlvol ontwerp  opgebouwd uit hoogwaardige materialen met een zeer hoge functionaliteit. 


De oven beschikt over een vuurvaste bakstenen vloer waarop u perfecte gerechten kunt koken zoals Italiaanse pasta, brood of pizza, maar ook barbecuen is heel goed mogelijk. Door de hoge temperaturen zorgt de vuurvaste bakstenen vloer er voor dat het vocht snel uit de pizzabodem verdampt waardoor u de wereldberoemde krokante bodem krijgt. De Alfa Pizza ovens vormen een plaatje in iedere buitenkeuken en kunnen ook gemakkelijk verplaatst worden. 

Door de snelle opwarmtijd kunt u al binnen 15 minuten pizza's bakken. De Alfa Pizza ovens zijn ontworpen voor particulier gebruik, echter professionele modellen zijn op aanvraag ook beschikbaar. 

Ondertussen heeft Alfa Pizza haar programma uitgebreid met enkele interessante producten waarmee het barbecuen samengaan met de voordelen van een houtoven. Zo zijn er twee losse barbecue grill roosters ontwikkelt waarmee u in uw houtoven heerlijk vlees, vis en groente kunt grillen. Daarnaast heeft Alfa Pizza als eerste in de wereld de grill oven geïntroduceerd genaamd "TOTO". Een complete buitenkeuken waarmee de mogelijkheden voor het bereiden van complete maaltijden onbeperkt zijn.

Daarnaast levert Alfa Pizza steenovens voor zowel professioneel, als particulier gebruik. Voor de laatste hebben ze speciale zelfbouw ovens ontwikkeld welke makkelijk in uw eigen tuin of veranda kunnen worden gebouwd. De zelfbouw ovens worden compleet met alle benodigde materialen geleverd om de houtoven in elkaar te zetten en netjes af te werken.


Kenmerken Alfa Pizza
 

  • fantastische Italiaans fabrikaat
  • stijlvol ontwerp
  • ongeëvenaarde prestaties
  • hoge temperaturen binnen enkele minuten
  • meerdere pizza's tegelijkertijd
  • echte vuurvaste bakstenen vloer voor een gelijkmatig en perfect bakresultaat
  • innovatie
  • diverse houtoven en grill accessoires

Met Alfa Pizza creëert u thuis een unieke beleving als ware u in Italië op vakantie!


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.