nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Ovenwanten online kopen


Je wilt natuurlijk niet je vingers branden aan een hete ovenschaal of pan die uit de oven gehaald moet worden. We hebben het allemaal geprobeerd om dit met een theedoek te doen en dat je daarmee ontdekt dat deze heel snel warme doorlaat. Een goede ovenwant is dus essentieel voor de veiligheid. Hierbij is hittebestendigheid dus erg belangrijk, maar ook de grip waarmee je de ovenschaal of pan kunt vasthouden is ook cruciaal. Daarnaast is de pasvorm en comfort ook belangrijk hoe de ovenwant aanvoelt.
 

Ovenwant kwaliteit en ontwerp

De kwaliteit van de gebruikte materialen bepaalt hoe lang je plezier aan je handschoen zult beleven. Niet alleen is hierbij de veiligheid zoals hierboven beschreven van belang is, maar ook de wasbestendigheid. Je wilt graag met schone producten werken en dan is het fijn dat je de ovenwant iedere keer kunt wassen waarbij de kleuren en de materiaaleigenschappen behouden blijven. 

Ook is een ovenwant een ideaal artikel waarmee je een persoonlijk detail aan je keukeninrichting kunt geven. Hierbij is de kleurstelling en ontwerp van de ovenwant bepalend. Kies je voor een effen ontwerp met een egale kleur of juist voor een ovenwant met een verschillende kleurstelling in een bepaald patroon. 

In het maken van de juiste selectie houden wij met bovenstaande zaken rekening. Hierbij willen wij met ons aanbod onderscheidend zijn en u een product aanbieden waar u jarenlang puur kookplezier zult beleven. Maar wij kijken ook simpelweg naar producten die we mooi en verrassend vinden. 

Een ovenwant is een perfect artikel om iemand anders of jezelf cadeau te doen. Mocht je één of meer artikelen als relatiegeschenk willen aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Wij willen graag met je meedenken om een leuk pakket samen te stellen of voor een passende aanbieding bij een grotere afname van hetzelfde product. 


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.