nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Pizza ovens


Pizza ovens komen in vele verschillende vormen van klein tot groot. Traditioneel gemaakt van steen, maar tegenwoordig worden ook vele pizza ovens van metaal gemaakt. Waar de steenovens over het algemeen rond of ovaal zijn, biedt metaal de mogelijkheid om ze in andere vormen te maken. Ongeacht de vorm of het materiaal waar ze van gemaakt zijn, alleen met een échte pizza oven kunnen de lekkerste autenthieke pizza's worden gebakken. Kenmerkend hiervoor zijn een steenvloeren bodem, een (half)ronde vorm en dat de oven temperaturen van boven de 350 graden Celsius kan weerstaan.
 

pizzaoven houtoven voor thuis in de tuinHoutoven


Van oudsher worden pizza ovens op houtvuur gestookt. Houtvuur is niet alleen een praktische warmtebron, maar geeft de pizza ook een kenmerkende gebakken rand. Alleen daaraan herkent u een ambachtelijke bereiden pizza. Houtvuur is niet alleen een goede hittebron, maar geeft ook een unieke sfeer en stralingswarmte na het bakken. Dit maakt een houtoven een zeer veelzijdig apparaat. Vooral omdat je niet alleen pizza's, maar ook andere heerlijke gerechten in kunt bereiden. Of het nu om traditionele ovengerechten of heerlijke vis- en vleesgerechten gaat, het
aroma van het houtvuur geeft gerechten een unieke smaak. U kunt zelfs, met wat oefening, brood en taarten in de houtoven bereiden. Iedere houtoven is uniek in zijn soort en vraagt even gewenning, maar wordt daarna snel uw beste vriend(in).
 

Pizza oven zorgt voor sfeer en gezelligheid

Nodig uw familie en vrienden uit en bereid samen de lekkerste gerechten. Geniet van de puurheid van de smaken en het heerlijk samen zijn. Ontspannen en lekker eten gingen nog nooit zo goed samen. Mocht u geinteresseerd zijn of vragen hebben over pizza ovens in het algemeen of steen- en houtovens in het bijzonder, neem dan contact met ons op. 
 

Welke pizza oven kopen?

De keuze voor de beste pizza oven hangt af of je deze binnen of buiten wilt gaan gebruiken en welke budget je hiervoor beschikbaar hebt. Pizza ovens voor binnen heb je al voor relatief laag budget en kan je het hele jaar door prima gebruiken. Voor buiten zou je voor een echte houtoven kunnen kiezen. Deze zijn al te koop voor de prijs van een luxe barbecue. Heb je vragen over de aanschaf van een pizza oven, neem dan contact met ons op en we geven je graag een persoonlijk advies welke pizza oven je kunt kopen.


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.