nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Bon-fire BBQ set 3-delig
€ 34,95 Per stuk
Bon-fire broodstok
€ 25,95 Per stuk
Bon-fire driepoot 140 cm
€ 79,95 Per stuk
Bon-fire driepoot 175 cm
€ 109,95 Per stuk
Bon-fire driepoot set 140 cm
€ 124,95 Per stuk
Bon-fire Driepoot set CS-003
€ 329,95 Per stuk
Bon-fire grill rooster 60 cm
€ 48,95 Per stuk
Bon-fire grill rooster 70 cm
€ 79,95 Per stuk
Bon-fire heksenketel 15 Liter
€ 79,95 Per stuk
Bon-fire heksenketel 6 Liter
€ 57,95 Per stuk
Bon-fire heksenketel 8 Liter
€ 64,95 Per stuk
Bon-fire kettingen 50 cm
€ 8,95 Per stuk
Bon-fire kettingen 60 cm
€ 8,95 Per stuk
Bon-fire paella pan 60 cm
€ 62,95 Per stuk
Bon-fire pollepel XL
€ 13,95 Per stuk
Bon-fire poptop 20cm
€ 19,95 Per
Bon-fire poptop 28cm
€ 27,95 Per
Bon-fire roerlepel XL
€ 13,95 Per stuk
Bon-fire thee-/koffiepot
€ 39,95 Per stuk
Bon-fire vork XL
€ 25,95 Per stuk
Bon-fire vuurschaal kegelvorm
€ 159,95 Per stuk
   1  2  

Koken met een driepoot

 

Houtvuur


Voor de kok die van het échte buitenleven houdt vormt het koken op vuur een leuke uitdaging. Naast dat houtvuur een directe warmtebron vormt, geeft de rookvorming een licht aroma aan de bereide gerechten af. Hierbij kan je ook met diverse houtsoorten afwisselen zoals Eiken, Beuken of Fruitbomenhout. De veiligste methode is om het houtvuur in een vuurschaal te maken waarboven een driepoot geplaatst kan worden. Deze zijn voorzien van kettingen waaraan bv een grillrooster en een braadpan gehangen kan worden. Naast dat je dus heerlijk kunt koken kun je gelijktijdig van de warmte genieten en de fijne sfeer van een heus kampvuur.


Bon-fire

Is een Deense fabrikant van barbecue producten waarmee je gemakkelijk hele maaltijden kunt bereiden. Barbecuen, grillen, bakken, slow cooking en koken, alles is mogelijk met de driepoten van Bon-fire. Haar producten zijn gemaakt hoogwaardige kwaliteit staal en met emaille afgewerkt. Alles is degelijk verpakt voor bescherming tijdens transport. 

Diverse accessoires leverbaar

Er zijn verschillende toebehoren bij ons te bestellen waarmee het buiten koken een écht feestje. Zo vindt u bij ons in de webshop diverse koekenpannen waarmee je bv heerlijke pannenkoeken kunt bakken. Ook de poptops zijn een leuke accessoire waarmee je van mais heerlijk verse popcorn kunt maken. De diverse lepels zijn handig bij gebruik van de heksenketel waarin bv soep of eenpansgerechten kunnen worden bereid. Bent u een echte thee en/of koffieleut dan is de Bon-fire thee/koffiepot onmisbaar. Met een driepoot kan het gezin niet alleen genieten van heerlijke gerechten in de buitenlucht, maar ook van de warmte en de unieke sfeer.
 

Dutch oven

Een andere mooie uitbreiding voor het koken op vuur is de Dutch oven. Deze gietijzeren braadpan kan je boven het houtvuur hangen, maar kan ook in het houtskool worden geplaatst. In dat geval kan je ook nog kolen op de deksel leggen zodat de Dutch oven ook van bovenaf verwarmt wordt. Op deze wijze kan je met als basis een vuurschaal en de driepoot een complete buitenkeuken maken waar je het hele jaar plezier aan kunt beleven. 


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.