Garantievoorwaarden

Garantievoorwaarden

Ovenwinkel staat er voor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Het volgende is uitgesloten van fabrieksgarantie:
  • schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik
  • vocht- of waterschade

Kosten 
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor de klant, tenzij met Ovenwinkel anders overeengekomen. Indien u meent hier voor in aanmerking te komen dan gelieve hierover vooraf contact met ons op te nemen. Wij zullen dan beslissen of wij de kosten voor opsturen zullen vergoeden. In geval van een retourzending van het gerepareerde of vervangende artikel komen de verzendkosten voor rekening van de Ovenwinkel.

Neem contact met onze klantenservice op om de juiste procedure te overleggen. Dat kan per mail naar info@ovenwinkel.com of telefonisch op 0416 - 440 350 (op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur).
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: