De Ovenwinkel is in 2016 ontstaan uit de liefde voor koken in het algemeen en ovengerechten zoals pizza's en brood in het bijzonder. Omdat deze in een oven worden gebakken, heb ik dat als uitgangspunt genomen voor deze webshop.

Mijn missie is om u kennis te laten maken met deze authentieke kooktechniek en de heerlijke gerechten die hierin kunnen worden bereid. Daarnaast treft u producten aan die u hierbij nodig hebt zoals pannen en ander keuken- en bakgerei.

Het aanbod zal stap voor stap verder worden uitgebreid, waarbij ik goed kijken naar originaliteit, kwaliteit, design en ergonomie van de producten, maar ook naar de betrouwbaarheid van de leverancier. Tevens staat bij ons duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Ook hier houd ik rekening mee bij de keuze voor nieuwe producten en de beoordeling van zowel bestaande, als nieuwe leveranciers. De Ovenwinkel beschikt daarnaast over een extern keurmerk welke de webshop jaarlijks toetst aan de actuele voorschriften en wetgeving welke van toepassing zijn op online verkopen. Hiermee shopt u in een veilige digitale winkelomgeving en kunt u erop vertrouwen dat de voorgeschreven richtlijnen worden nageleefd. Hier ga ik zelfs nog een stap verder door een een bedenktijd van 30 dagen aan te bieden in plaats van de wettelijke 14 daagse zichttermijn. 

Heeft u vragen of wenst u meer uitleg over onze producten, neem dan contact met mij op. Wilt u langskomen om de producten eerst te bekijken voor u tot aankoop overgaat, dan is dat mogelijk. Sinds 2017 hebben we intrek genomen in een voormalig fabriekspand in het centrum van Waalwijk, waar een groot deel van het online aangeboden assortiment aanwezig is. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Heeft u vragen of zit u met een probleem waarmee u denkt dat ik u kan helpen, neem ook dan contact met mij op. Ik zal mijn best doen om u van dienst te zijn. Heeft u interesse om bepaalde artikelen in grotere aantallen af te nemen of zoekt u een leuke invulling voor een relatiegeschenk, ook dat is bespreekbaar.

Graag tot snel en ik wens u alvast heel veel kookplezier toe!

Met smakelijke groet,

Rob Kamp
(eigenaar)
Foto


| Meer

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 350
  • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
  • E-mail info@ovenwinkel.com
Volg ons op social media: