De Ovenwinkel is in 2016 ontstaan uit de liefde voor koken in het algemeen en ovengerechten zoals pizza's en brood in het bijzonder. Omdat deze in een oven worden gebakken, heb ik dat als uitgangspunt genomen voor deze webshop.

Mijn missie is om u kennis te laten maken met deze authentieke kooktechniek en de heerlijke gerechten die hierin kunnen worden bereid. Daarnaast treft u producten aan die u hierbij nodig hebt zoals pannen en ander keuken- en bakgerei.

Het aanbod zal stap voor stap verder worden uitgebreid, waarbij ik goed kijken naar originaliteit, kwaliteit, design en ergonomie van de producten, maar ook naar de betrouwbaarheid van de leverancier. Tevens staat bij ons duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Ook hier houd ik rekening mee bij de keuze voor nieuwe producten en de beoordeling van zowel bestaande, als nieuwe leveranciers. De Ovenwinkel beschikt daarnaast over een extern keurmerk welke de webshop jaarlijks toetst aan de actuele voorschriften en wetgeving welke van toepassing zijn op online verkopen. Hiermee shopt u in een veilige digitale winkelomgeving en kunt u erop vertrouwen dat de voorgeschreven richtlijnen worden nageleefd. Hier ga ik zelfs nog een stap verder door een een bedenktijd van 30 dagen aan te bieden in plaats van de wettelijke 14 daagse zichttermijn. 

Heeft u vragen of wenst u meer uitleg over onze producten, neem dan contact met mij op. Wilt u langskomen om de producten eerst te bekijken voor u tot aankoop overgaat, dan is dat mogelijk. In 2017 hebben we intrek genomen in een voormalig fabriekspand net buiten het centrum van Waalwijk, hoofdzakelijk voor de opslag van een groot deel van het online aangeboden assortiment. Tijdens de Covid periode hebben we een aparte ruimte als showroom ingericht, waar klanten de mogelijkheid geboden werd om artikelen nader te bekijken en ik de kans had om nadere uitleg te geven. Hiervoor diende de klant dan wel eerst een afspraak te maken. Tijdens de Covid periode was dit een passende oplossing in verband met de geldende Corona maatregelen. Deze ervaring was wel het startpunt van een idee om na de Corona periode Ovenwinkel.com uit te breiden met de échte Ovenwinkel. In de loop van 2022 ben ik hiervoor concreter naar een geschikte lokatie kan zoeken waarbij bereikbaarheid en zichtbaarheid de belangrijkste factoren zijn. Eind 2022 kwam een geschikte winkelruimte vrij welke voor mij aan deze voorwaarden voldeed en heb ik in een week tijd de Ovenwinkel geopend in winkelcentrum de Els naast de ingang aan de Grotestraat. Hier is nu een knusse kookwinkel gerealiseerd waar ik zowel de buitenkookproducten van o.a. de merken Petromax, Ooni en Alfa Forni kan laten zien. Maar daarnaast is een groter deel gereserveerd voor binnenkookproducten in de vorm van pannen, ovenschalen, bakvormen, snijplanken, kookgerei en nog veel meer. U bent dan ook van harte welkom in de Ovenwinkel gevestigd op het adres de Els 1, 5141 HH te Waalwijk (zie voor openingstijden de hoofdpagina). 

Dus ik verwelkom u graag in de Ovenwinkel zowel off-, als online. Heeft u bepaalde vragen of zit u met een probleem waarmee u denkt dat ik u kan helpen, neem dan ook gerust contact met mij op. Ik zal mijn best doen om u van dienst te zijn. Heeft u interesse om bepaalde artikelen in grotere aantallen af te nemen of zoekt u een leuke invulling voor een relatiegeschenk, ook dan denk ik graag met u mee.

Graag tot zien en alvast heel veel kookplezier gewenst namens mij!

Met smakelijke groet,

Rob Kamp
(eigenaar)
Foto
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: