nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Food: ambachtelijk, puur en bereidt met veel kookplezier.


De Ovenwinkel staat voor "puur kookplezier" en dat vindt u ook terug in ons assortiment van heerlijke en ambachtelijke producten. Traditionele bereidingswijze en plezier in het koken staan hierbij centraal, evenals échte smaak en beleving. U vindt in deze categorie producten waarmee u zelf aan de slag kunt, voorgebakken producten en half-fabrikaten, maar ook kant-en-klare producten welke u alleen in de oven hoeft te verwarmen. 

De Ovenwinkel beschikt over een eigen bakkerij gesitueerd in een voormalig fabriekspand in het centrum van Waalwijk. Hier worden regelmatig op ambachtelijke wijze heerlijke producten bereid welke ook in de webshop worden aangeboden. Het aanbod zal om deze reden ook zeer regelmatig wijzigen, dus houdt deze site in de gaten voor het laatste aanbod.

Ook voor de lekkerste food producten bent u in de Ovenwinkel aan het juiste adres voor puur kookplezier!


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.