nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Petromax: Passie, traditie en kwaliteit


Het merk PETROMAX staat voor vuur en licht, grillen en buitenkoken en overleven in de wildernis. Het is de filosofie van het bedrijf om de waarden van traditie, innovatie en kwaliteit te zien zowel als doel als motivatie om het merk verder te ontwikkelen en om innovatieve ideeën op het gebied van buitenkeuken en kampeerleven te introduceren. Beproefde en geteste benaderingen van vuur en licht, de passie voor eigen producten en het enthousiasme van haar klanten vormen een solide basis voor het traditionele merk. Het Petromax-team is er elke dag trots op zijn steentje bij te dragen, zodat avonturiers en globetrotters bij elkaar blijven komen onder het licht van haar producten om hun ervaringen te delen.

Traditie
Doorgeven wat goed is: dat is wat Max Graetz met succes heeft gedaan met de creatie van de wereldwijd bekende hogedruklamp. Zo maakt Petromax naam met een traditie van meer dan 100 jaar.

Passie
Bij Petromax houden ze van wat ze doen. De ervaringen die u met hen deelt, zijn hun motivatie. Zo wil Petromax zich blijven ontwikkelen om met hun klanten, partners en vrienden te delen waar ze het meest om geven.

Kwaliteit
Het is de filosofie van Petromax om traditie en innovatie te combineren. Ze vertrouwen op beproefde en robuuste materialen om te voldoen aan de hoogste  kwaliteitsnormen door innovatieve combinaties. Dit is wat hen belangrijk is voor alles wat ze ontwikkelen: een product is pas goed als het resistent, robuust en duurzaam is.
 

Grillen en buiten koken

Koken en grillen op een open vuur zoals mensen het al duizenden jaren doen: de originele manier van koken! Of het nu op een kampvuur, briketten of houtskool is: met haar hoogwaardige producten voor buiten koken, is het bereiden van voedsel in de open lucht een culinaire ervaring. Van grills en kook plaatsen tot Dutch ovens en vuurkorven, samen met diverse accessoires, ze bieden alles wat nodig is om buiten te koken. Het mooie is Petromax heeft haar kook producten speciaal voor uw buitenkeuken ontworpen, waarbij u deze met veel andere producten perfect kunt combineren en zo dus nog meer kookopties heeft.
 

Overleven in de wildernis

Voor avontuuerlijke wild kampeerders, geboren overlevers en mensen die zich het meest thuis voelen in het midden van de natuur: veel van de praktische en ruimtebesparende producten vam Petromax passen perfect in je rugzak. Of je nu te voet door het land reist of met een boot rivieren en meren oversteekt, ook in de wildernis moeten de basale menselijke behoeften aan warmte en voedsel worden vervuld. Met de juiste apparatuur kan iedereen genieten van een aangenaam kampvuur in de nacht, met warme dranken of snacks om uw batterijen op te laden. Je kunt zo de natuur volledig ervaren!
 

Vuur

Knisperend hout, vonken dansen in de donkere en heldere vlammen: Vuur, het element dat al duizenden jaren de mensheid betovert. Met de stevige en veelzijdige open haarden en kook plaatsen van Petromax kunt u vuur gebruiken voor het bereiden van culinaire hoogstandjes, terwijl u het perfect onder controle hebt. Een aangenaam kampvuur in een draagbare open haard is net zo belangrijk voor een geslaagde avond als de mensen met wie u het doorbrengt. Om de samenkomst rond het kampvuur elke keer tot een succes te maken, helpt Petromax bij het ontsteken en starten van het vuur met behulp van diverse praktische accessoires.
 

Licht

Alles begon met een lampje, want de Petromax-lamp is de oudste en meest bekende druklamp ter wereld. De al lang bestaande lampen hebben een grote schare fans dankzij hun heldere licht en indrukwekkende vormgeving. Ze worden tot op de dag van vandaag zorgvuldig met de hand geassembleerd. Daarom biedt Petromax van de verschillende modellen aan lampen een breed assortiment accessoires en bijna alle reserveonderdelen aan. Bovendien is het werkingsprincipe van de lamp sinds de uitvinding in het begin van de 20e eeuw hetzelfde gebleven en staat het dus voor traditie en kwaliteit.
 


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.