nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Butler robuust en natuurlijk
 

Het merk Butler biedt een complete collectie snijplanken, hakblokken,  keukentrolleys en pannenrekken – alles uit robuuste materialen.

De snijplanken en hakblokken van Butler zijn perfect voor het dagelijkse snijwerk in de keuken en het stijlvol presenteren van hapjes. De Butler collectie biedt ruime keuze in afmetingen, afwerking en houtsoorten - bamboe, beuken en walnoot – met ieder zijn eigen karakteristieke uitstraling en kenmerken. Alle planken hebben Butler’s kenmerkende natuurlijke, robuuste uitstraling. Niet alleen besparen ze bij gebruik uw messen, maar ze zijn door hun mooie uitstraling ook een sieraad in uw keuken.
 

Butler keukentrolleys & pannenrekken
 

Ook biedt Butler een ruime collectie houten keukentrolleys en robuuste stalen pannenrekken. De keukentrolleys worden door vakmensen gemaakt uit duurzaam gestoomd beukenhout, bieden extra opbergruimte en zijn handig bij het uitserveren van maaltijden. Ook de stoere stalen pannenrekken bieden extra opbergruimte aan potten, pannen en kookgereedschap, en zijn er in diverse maten en uitvoeringen geschikt voor plafond of wandbevestiging.

Alle producten van Butler zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame grondstoffen en zijn zeer nauwkeurig afgewerkt. 

De Butler collectie is een mooie uitbreiding van het leveringsprogramma van de Ovenwinkel voor jarenlang puur kookplezier.


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.