Feuerhand Tyropit vuurplaats

0 Beoordelingen
329,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 0,00
Verwachte levertijd: Direct leverbaar
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Feuerhand Pyron vuurton


Gezelligheid gegarandeerd met een heerlijke ontspannen sfeer. De Feuerhand vuurton Tyropit zorgt voor voldoende licht en warmte met een knisperend vuur op ieder terras. De dubbelwandig uitgevoerde vuurton van roestvrijstaal is een regelrechte blikvanger en staat in het middelpunt van je familie en vrienden waarboven je aan spiesjes stukjes stokbrood of malse worstjes kunt bereiden. Met een standhoogte van ongeveer 35 cm heeft de Tyropit de ideale hoogte om je rond te verzamelen. Deze vuurton zorgt niet alleen voor behaaglijke temperaturen, maar maakt ook indruk door zijn tijdloze industriële ontwerp. 

Innovatieve vuurton met rookarm vuur
De in eigen huis ontwikkelde Feuerhand Tyropit is de perfecte symbiose van vorm en functie. Het herdefinieert het principe van de vuurschaal en verpakt het op de juiste manier: constante luchttoevoer van onderen en de extra zuurstoftoevoer door het dubbelwandige frame zorgen voor effectieve houtverbranding. De resulterende secundaire verbranding zorgt voor een lage roetvorming en een rookarme werking. De luchttoevoer in het midden van het vuur voorziet de vlammen ook van zuurstof. Op deze manier kunnen gasten stimulerende gesprekken volgen in een gezellige sfeer. Het houtskool wordt bijeengehouden op het verwijderbare koolrooster, terwijl verbrandingsresten in de asbak worden verzameld, ook verwijderbaar, met een vonkenscherm. Hierdoor blijft het vuur knetteren en zorgt voor een gegarandeerde open haard sfeer voor in de tuin. Het vonkenscherm voorkomt ook dat houtskool of vonken eruit vallen en een hitteschild op de vloer beschermt de grond. Rustend op drie poten staat de Tyropit stevig en stabiel. De roestvrijstalen behuizing is niet alleen bijzonder robuust en hittebestendig, maar ontwikkelt ook een charmante patina gedurende de tijd. Deze verkleuring is normaal en hangt af van de mate van warmte, vulling en type brandstof.

Verbrandingsresten vallen automatisch in de asbak met een geïntegreerde vonkkoepel en worden daar veilig en schoon verzameld. Na gebruik en het afkoelen van de Tyropit kan het kolenrooster worden verwijderd en kan de afgekoelde as gemakkelijk worden uitgeschept. De overige componenten kunnen vervolgens met een handborstel worden gereinigd en is de Feuerhand Tyropit weer klaar om tijdens het volgende tuinfeest voor een sfeervol licht en warmte te verzorgen.


Technische Details Feuerhand Pyron vuurton


- Materiaal: RVS
- Diameter standplaats: 62,3 cm
- Binnendiameter: 50,6 cm
- Buitendiameter: 57,8 cm
- Hoogte met poten: 35,5 cm
- Gewicht: 12,1 kg

levering

1 x cilindrische vuurschaal (roestvrij staal)
1 x koolrooster
1 x aslade met vonkenscherm
1 x hitteschild
3 x steunpoten
6 x inbusschroeven met ringen
1 x inbussleutel
1 x handleiding (Duits / Engels / Frans)

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: PX0252-703304

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ovenwinkel.com 0416 440 350 Whatsapp icon Whatsapp

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Feuerhand Tyropit vuurplaats
Laat een review achter
Versturen
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 350
  • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
  • E-mail info@ovenwinkel.com
Volg ons op social media: