Italiaanse specialiteiten

Wij kunnen diverse Italiaanse specialiteiten leveren waarmee je snel en makkelijk heerlijke Italiaanse lekkernijen op tafel zet. Zo kunnen wij diverse soorten ambachtelijke pizzabodems leveren met of zonder tomatensaus. Bij minimale afnames kunnen deze ook diepgevroren worden geleverd waardoor je een voorraad met een langere houdbaarheid kunt aanleggen. 

Zo kunnen we voorgebakken pizzabodems leveren met tomatensaus met een diameter van 27 cm met een gewicht van 270 gram welke per 2 stuks gesealed verpakt zijn met 12 verpakkingen per doos.

We leveren ook voorgebakken pizzabodems Bianco (zonder tomatensaus) welke een diameter hebben van 30 cm met een gewicht van 230 gram per 4 stuks gesealed verpakt met 7 verpakkingen per doos.

Nieuw: PINSA
Sinds kort kunnen we ook de nieuwste food trend uit Italië leveren namelijk de PINSA. Een pinsa wordt vergelijkbaar gemaakt als een gewone pizza, echter door gebruik te maken van een speciale mix aan meelsoorten wordt deze gemengd met meer vocht (hogere hydratatie). Tevens krijgt het deeg een langere rijstijd wat zorgt voor gezondere gluten en geeft de Pinsa extra smaak en aroma. Door deze unieke bereidingswijze onstaat bij het bakken een luchtig deeg aan de binnenzijde, maar met een knapperige korst met een knisperend mondgevoel. Ook heeft een Pinsa minder calorieën dan een gewone pizza en past daarmee prima binnen een gezonde levensstijl of kan prima als een licht verteerbaar lunchgerecht worden geserveerd. 
Pinsa Margherita op pizzaplankWij leveren Pinsa's in 2 varianten namelijk een 200 gram variant en een 250 gram variant. De eerste worden per 4 stuks food service verpakt en de grotere variant worden per 2 stuks food service verpakt. Deze zijn los in de winkel te verkrijgen. Door de food service verpakking hebben deze Pinsa's een minimale bewaartijd van 30 dagen in de koeling met behoud van versheid. We kunnnen deze varianten ook in een doos los verpakt per 12 stuks diepgevroren leveren voor een langere houdbaarheid. Ideaal voor zakelijke afnemers zoals in de horeca en catering. 
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: