Petromax Bio cleaner knijpfles 750ml

0 Beoordelingen
14,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 6,95
Verwachte levertijd: Direct leverbaar
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Petromax Bio cleaner knijpfles 750ml


Maak je BBQ materiaal grondig en duurzaam schoon met de nieuwe bio cleaner van Petromax. Deze cleaner verwijdert gedroogd vet, olie of verbrande resten.( wel in laten weken ) Tevens wordt er een roestwerende beschermlaag achtergelaten. Ideaal voor het reinigen van roosters, atago, ketels, rocket stove etc.
Deze cleaner is geschikt voor: RVS, emaille, non-ferro metalen en legeringen, poedercoate/vezinkte oppervlakten en aluminium.
Wij raden het gebruik af op gepatineerde producten. Denk aan gietijzer, smeedijzer etc. 


Natuurlijke krachtige bio reiniger tegen vet en verbrandingssporen
Deze Bio cleaner verwijdert eenvoudig en efficiënt hardnekkige restanten van uw buitenkookproducten (bv roosters, ketels, Atago of rocket stoves, tangen en emaille borden, kommen en kopjes, etc). Het mengsel is direct gebruiksklaar en bestaat uit natuurlijke bestanddelen welke vriendelijk zijn voor het materiaal. Deze krachtreiniger is biologisch afbreekbaar en bevat geen kunstmatige geurstoffen en toegevoegde kleurstoffen. U brengt het eenvoudig aan op staal, RVS, geëmailleerde of gepoedercoate oppervlaktes, aluminium of non-ferro metalen en legeringen en zorgt ook direct een optimale conservering van deze materialen. Door deze beschermlaag wordt roestvorming direct voorkomen. Oftewel met één stap voert u gelijktijdig twee onderhoudswerkzaamheden uit en biedt u uw kookproducten een duurzame bescherming.

We raden af om de bio-cleaner te gebruiken op gepatineerde producten zoals giet- en smeedijzer!

Makkelijk aan te brengen met directe effectiviteit
De knijpfles, welke voorzien is van een praktische sproeikop, is geproduceerd van gerecyclede materialen. Om je kookproducten te ontdoen van olie, vet en hardnekkige gebruikssporen spuit je de betreffende plekjes royaal in. Kort na het aanbrengen kunt u de kookproducten met schoon water afspoelen en daarna met een doek droogmaken. Bij sterk vervuilde plekken kunt u na het aanbrengen van de bio-cleaner deze met een zachte borstel of schuursponsje schoonmaken. Gebruik bij voorkeur geen metalen spons omdat deze de oppervlakte van het materiaal kunnen aantasten. Bij regelmatige aanbrengen zijn vooral metalen buitenproducten met een gelegeerd of gecoat oppervlak optimaal beschermd tegen roest en blijven zo langdurig gebruiksklaar. Nogmaals de waarschuwing om de bio-cleaner niet te gebruiken voor gepatineerde materialen zoals giet- en smeedijzer. Zie voor de instructies inzake gebruik en veiligheid het etiket op de fles.

Technische details
- Inhoud 750 ml
- Ingrediënten: 5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen
- Afmetingen B x H x D: 9 x 28 x 7 cm
- Gewicht: 835 g
- Geschikt voor: staal, roestvrij staal, email, non-ferro metalen en legeringen, gepoedercoate en verzinkte oppervlakken, aluminium

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: PX0288-762011

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ovenwinkel.com 0416 440 350 Whatsapp icon Whatsapp

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Petromax Bio cleaner knijpfles 750ml
Laat een review achter
Versturen
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 350
  • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
  • E-mail info@ovenwinkel.com
Volg ons op social media: