nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

OXO Good Grips - maakt het dagelijks leven makkelijker

 

OXO is toegewijd aan het ontwerpen van innovatieve consumenten-artikelen die het dagelijks leven een beetje makkelijker maken. Dit maakt dat OXO ieder detail van hoe iemand met een artikel omgaat zorgvuldig bestudeert, van hoe het wordt vastgehouden en gebruikt tot hoe het wordt schoongemaakt en bewaard. 

Dankzij deze verregaande aandacht voor details is ieder OXO artikel tot in de kleinste finesses afgestemd op de gebruiker. Van een luxe mandoline tot een ‘eenvoudige’ siliconen bakkwast: ieder artikel heeft praktische extra’s.  Bovendien wordt ieder artikel zo ontworpen dat deze voor iedereen comfortabel is. Of je nu links- of rechtshandig bent; oud of jong; man of vrouw; met of zonder beperkingen. De beroemde handschoenenwand in OXO’s hoofdkantoor - in het hart van Manhattan New York City - toont gevonden handschoenen uit de hele wereld als ludieke illustratie aan deze drijvende OXO filosofie!


Vele titels


De vele nationale en internationale titels, die OXO sinds haar start in 1991 gekregen heeft, bevestigen dat zij hierin telkens weer uitstekend weet te slagen. Eigenlijk is er geen betere samenvatting van 'universeel design' dan de naam OXO zelf. Of je OXO nou horizontaal, verticaal, ondersteboven of achterstevoren schrijft, het maakt geen verschil voor het resultaat.


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.