Zakelijke klant (B2B)

Ook als zakelijke klant verwelkomen we je graag op Ovenwinkel.com zowel zakelijke klanten uit Nederland, als uit België. Plaats je voor de eerste keer een bestelling in de webshop dan doorloop je het normale bestelproces, echter bij de betaalpagina kan je dan de nodige bedrijfsmatige gegevens invullen welke op de uiteindelijke factuur getoond zullen worden. Het belangrijkste hierbij is de juiste bedrijfsnaam zoals deze bij de kamer van koophandel bekend is. Aanvullend kan je vervolgens ook het registratienummer van de kamer van koophandel (KVK nummer), het geldige BTW nummer en andere detailgegevens invullen die voor je eigen interne administratie van belang kunnen zijn. Voor Belgische klanten is hierbij het juiste BTW nummer van belang. Want deze wordt na het invullen automatisch gecontroleerd. Indien na deze controle blijkt dat het een geldig BTW nummer betreft dan zal de BTW automatisch worden verlegd. Dit is direct zichtbaar in de orderbevestiging en later dus op de factuur.

 

Nu kopen, betaal later

Wij bieden alle zakelijke klanten de mogelijkheid om met uitgestelde betaling te bestellen met een betalingstermijn van 30 dagen (of tegen een kleine extra vergoeding 60 of 90 dagen). Kies bij het afreken voor betaaloptie NOTYD. Vervolgens word je automatisch doorverwezen naar de NOTYD portal omgeving alwaar de ingevulde bedrijfsgegevens zichtbaar zijn. Deze zijn door NOTYD geverifieerd en, indien juist, kan je de betaling bevestigen. Vervolgens vindt er direct een authorisatie plaats. Binnen enkele seconden wordt gecontroleerd of alles in orde is en heb je de bestelling met uitgestelde betaling afgerond.

 

Zou je als zakelijke klant met ons willen samenwerken en vaker bestellingen op Ovenwinkel.com willen plaatsen, dan horen we dat graag. In dat geval maken we een zakelijke B2B account voor je aan. Hiermee is het mogelijk om in overleg vaste prijsafspraken in te stellen om zodoende extra inkoopvoordeel te verkrijgen. Hiermee hopen we zo een langdurige vruchtbare samenwerking te kunnen gaan op te bouwen.

 

Bij interesse of vragen, neem dan contact met ons op.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: