nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Onder ons eigen merk OVENCHEF leveren wij exclusieve en bijzondere FOOD TOOLS, waarbij uitstraling en exclusiviteit gecombineerd worden met een hoge mate aan functionaliteit. Hiervoor hanteren wij een lijst met strenge selectie criteria. Ambacht en authenticiteit staan hierbij hoog in ons vaandel. Daarnaast werken wij bij voorkeur graag met lokale en oorspronkelijke bedrijven samen waarbij ambacht, vakkennis en -kunde de basis vormt. Daarnaast hebben wij een voorkeur voor duurzame materialen en milieuvriendelijke werkwijzen.

Op dit moment leveren wij onder het merk OVENCHEF een aantal producten gemaakt van 100% runderleer. Zo bieden wij schorten in verschillende kleuren met ieder hun eigen uitstraling. De lederen placemats zijn niet alleen functioneel, maar geven uw tafeldekking een bijzonder hoogwaardige uitstraling. Recent hebben we ook lederen ovenwanten aan het programma toegevoegd in twee uitvoeringen en in de kleur bruin en zwart. Deze bieden een optimale bescherming tot temperaturen wanneer u een heerlijk ovengerecht uit de oven wenst te halen. Door de hoogwaardige kwaliteit en de mooie uistraling zijn ze ook een bijzonder detail in uw (buiten)keuken.


Laatst bekeken producten


| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.