Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)

Het aantal Kookpunten dat je voor dit product ontvangt is 495
0 Beoordelingen
1.299,00
Prijs perĀ stuk
Verzendkosten ā‚¬Ā 35,00
Verwachte levertijd: Leverbaar op bestelling
Productvarianten: Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)
Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)
Alfa Pizza Moderno 1 gasoven kleur koper (Nano)
 • Ruim 750 Kiyoh reviews met score 9,3
 • Gratis verzending vanaf ā‚¬75,-
 • Fysieke winkel in centrum van Waalwijk
 • Gratis spaarprogramma voor geregistreerde klanten
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)


De Moderno 1 (Nano) werd precies 10 jaar na de introductie van de eerste RVS oven van Alfa Pizza geïntroduceerd en was toen de meest compacte pizzaoven van Alfa. Klein in afmeting, maar groots in zijn prestaties. Daarnaast maakt de opvallende vormgeving en perfecte afwerking het een plaatje om te zien. Dankzij de gepatenteerde Alfa-deflector is er een geleidelijke warmte-afgifte en zorgt deze voor uitstekende prestaties. De opening van de Moderno 1 oven is zo ontworpen om de warmte van de bakkamer te maximaliseren en om hierin ook de pizza makkelijker te kunnen draaien.
Schaft u de Moderno 1 pizzaoven aan dan neemt u deze zonder problemen mee naar huis vanwege de compacte verpakking met een afmeting van 77x57x47 cm. Eenmaal thuisgekomen kan de Moderno 1 in slechts vijf minuten in elkaar worden gezet door alleen de pootjes onder pizzaoven vast te draaien, het rookkanaal te plaatsen en daarop de schoorsteenkap. Laat het feest maar beginnen!

De standaard meegeleverde temperatuurmeter geeft een nauwkeurige aanduiding van de temperatuur in de pizzaoven en helpt met de bereidiing voor een super eindresultaat. De meegeleverde deur heeft een kijkgat zodat u zicht heeft op de bereiding van het gerecht ook wanneer de deur geplaatst is. De bakkamer is volledig gemaakt van versterkt roestvrij staal. De dubbele laag keramische vezelisolatie die ook in professionele ovens wordt gebruikt, houdt warmte goed vast en voorkomt tevens dat de buitenkant oververhit raakt. Om met de Moderno 1 pizzaoven te bakken, heeft u alleen kleine houtblokken van niet meer dan 5 cm doorsnee  nodig. Met ongeveer 2 kg brandhout kan al een hele avond worden gebakken! De vierkante vuurstenen zijn bijna 3 cm dik die geleidelijk warmte opnemen, vasthouden en vervolgens afgeeft om een perfecte bereiding te garanderen. Het gewicht van deze oven bedraagt 50 kg en deze oven is zijn geheel in Italië geproduceerd.

De meegeleverde pizzaschep is onmisbaar voor de bereiding van pizza's, brood, calzones en andere lekkernijen in uw Moderno 1.
 

Kenmerken Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)

 

 • Afmetingen (B x D x H): 73 x 55 x 105 cm
 • Afmeting steenvloer (B x D): 60 x 40 cm
 • Opwarmtijd: 10 minuten
 • Pizza capaciteit: 1 stuk
 • Pizza aantal: 3 per kwartier
 • Broodcapaciteit: 1 kg
 • Brandhout verbruik: 2,5 kg/u
 • Maximum temperatuur: 500°C
 • Schoorsteen diameter: 13 cm
 • Breedte opening oven: 44 cm
 • Gewicht: 54 kg

De Nano is ook leverbaar in een uitvoering op GAS.
Tevens is een passend onderstel los te bestellen.

Instructies hoe de Moderno 1 (Nano) op te warmen!

Stap 1 - Aansteken van de Moderno 1 (Nano)

Plaats de speciale houtdrager in het midden van de bakruimte van de Moderno 1 (Nano) en leg hierop enkele houtblokken (3 of 4 blokken is al genoeg). Gebruik geen aanmaakblokjes met paraffine of andere kunstmatige brandstoffen.


Stap 2 - Houd de Nano brandend

Na ongeveer 10 minuten kan de houder met daarop de brandende houtblokken maar de linkerzijde van de bakruimte worden geschoven (Let op: gebruik hiervoor hittebestendige hulpstukken). Sluit nu de pizzaoven voor nog eens ongeveer 10 minuten. 
Om nu de temperatuur constant te houden, plaats ieder kwartier een kleiner houtblok op het smeulende houtskool. Onthoudt dat bij een zichtbare vlam er minder rookvorming is en de binnenruimte ook gelijk wordt verlicht.

Stap 3 - Doven van het vuur

Ben je klaar met bakken dan hoeft u alleen de deur te plaatsen om het vuur te laten doven. Dit kan enige tijd duren. 
Is de oven volledig afgekoelt dan kan de nog resterende houtskool en as uit de oven worden verwijderd. 

Let op: nooit direct in de prullenbak of een vuilniszak deponeren omdat het houtskool nog kan nagloeien!
 
Speciaal bij aanschaf van de Alfa Pizza houtoven! Kiest u voor de aanschaf van een Alfa Pizza houtoven uit de Ovenwinkel dan krijgt u uitleg en tips van onze gecertificeerde pizzabakker Rob Kamp hoe u zelf de lekkerste houtoven pizza's kunt bakken. Hij geeft uitgebreid uitleg over de fijne kneepjes én kneedjes van het pizza's maken waar u ook écht iets aan heeft. Ook indien u later vragen heeft dan kunt u deze altijd aan hem stellen. 

AFHALEN of BEZORGEN
U kunt deze pizza oven op een afgesproken tijdstip bij ons komen ophalen. Kies in de winkelwagen voor "Afhalen in de Ovenwinkel".
Vervolgens kunt u een voorkeursdatum en een tijdstip opgeven, wij zullen contact met u opnemen om deze afspraak te bevestigen.
Wilt u dat wij het komen bezorgen dan is dat binnen een straal van 35 km mogelijk buiten de openingstijden van de winkel om.
Buiten een straal van 35 km kan de pizza oven door een professionele vervoerder worden bezorgd. Hieraan zijn kosten verbonden.
Heeft u hierover vragen, neem dan vooraf contact met ons op.Technologisch tria Alfa Heat Genius

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: FXONE-LRAM

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@ovenwinkel.com 0416 440 350 Whatsapp icon Whatsapp

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Alfa Pizza Moderno 1 houtoven kleur koper (Nano)
Laat een review achter
Versturen
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?


Neem dan contact op met de klantenservice:

Hoe onze klanten ons beoordelen


Volg ons op social media: